Vet inte va ni tycker men...

Blir galen på att se när de visar barn som lever i Afrika eller i andra områden där de svälter när de är små! Varför ska vi ge dem mat!? Om man låter de överleva de första året med närings drycken, så kommer de ju att leva med svält HELA SITT LIV! Tycker de är bättre att, nu kommer säkert någon hata mig för att jag skriver detta men, låt de dö så de slipper leva med svält hela livet! Tycker de är mer humant att låta de dö tidigt och inte behöver leva med svält hela sitt liv!
Och är FORTFARANDE arg på oss västlänningar när tsunamin eller hur de nu stavs var i asien, hergade en jävligt svår svält i Afrika! Alla våra pengar gick till Asien så de kan bygga upp sina hem. Men kanske 5% av alla pengar vi skänte hamnade i Afrika där de verkligen kan behöva! Bara för att thailand är en turist ort och de var många svenskar och nord bor där så var vi ju tvungen att ge pengar... Gillade inte då och gillar de inte nu heller...
Ni får väl slänga in en komentar och säga vad ni tycker...

Kom på en sak...

Såg nyss på Mtv på programmet som heter 16 och gravid.
Var en tjej och hennes kille som hade en unge men skulle adoptera (ingen aning hur de stavas...) henne direkt när hon kom ut ur magen.
Kom på att jag lovat en kompis att jag ska bära hans barn. Kommer vara skit roligt att göra men kommer bli så tufft. Bara att se detta program ger mig en bild på vad som komma skall. Men vet ju då att ja kommer ge han världens underbaraste gåva. Och att jag kommer få träffa den någon gång. Och när den är stor nog kunna säga att det var mig hon levde i innan hon började bo med han. Men känner ju verkligen nu att jag inte för fem öre är berädd på att skaffa barn själv nu! Alldelens för ung och vill hitta på mer hyss! Ska hålla mig till mitt av tal jag tagit med mig själv att VÄNTA tills jag har ett fast jobb och fast bostad och fast förhållande, som inte behöver vara att man ska vara gift eller förlovad bara att man trivs bra ihop och vet att man kommer spendera resten av sitt liv ihop!
De här inlägget var väl för att jag var tvungen att skriva av mig lite... Hade ingen att prata med de om så ni kära läsare eller läsaren får stå ut med att jag skriver här!

Julen och Nyårs

Lägger upp lite bilder här från julen och nyårs som jag inte kan lägga upp på Facebook för något konstigt vänster. Men här kommer de lite bilder iaf :)


Stugan dagen före julafton :)
Var mycket snö där :)



Sally blev jul fin dagen innan :)


Bröderna Marklund iaf de äldre ;)
Och en liten Sally :P


Släkten uppe i Arvidsjaur :)
Tagits när vi fick välkomms fikat av moster Hajje :)


En ego bild på självate nyårsafton :P


Min hatthylla rasade samman när alla hade kommit så de ser ut så där än :P


När vi hade just börjat äta :)
Tack för jätte god mat Emmelie :)
Och Jessica för den goda efterrätten :)





Bordet efter en timma ;) Massa gott där på ;)


Björn goes crazy ;D



De blev den officiella parsoffan den kvällen :P


Andre och Sandra på nyårs festen ;)


Några till människor på festen ;)


Jag och tjejerna :)


Från Vänster: Kajsa, Björn, Andre och Marcus
Crazy bild kan man ju säga :P hihi


RSS 2.0