Sthlm

Förlåt min läsare ver att jag är skit dålig på att uppgradera men nu kommer de bli ett ganska så långt inlägg =P
Har ju varit i Sthlm i helgen som var. Så tänkte väl mest skriva allt som vi hittade på där =P
De började iaf med att vi åkte på torsdag kväll kl 22.46 med tåg från bastuträsk. Och när vi satte oss på tåget började vi sätta till oss och när konduktören kom så gav vi han våran billjett och då sa han att vi kunde få sitta kvar på tåget hela vägen till sthlm. För annars skulle vi byta i gävle och vara framme 20 min tidigare. Så vi tackade och tog emot att vi fick sitta kvar där =)

Och vi satt upp och pratade tills kl 02.00 typ =P nää kanske den var bara 1 men jag somna inte förens 2 och så vanka jag var 45min och byte possition till slut hittade jag en som fungerade och sov i den i 2 timmar sen var de för ljust för att fortsätta sova så jag klev som upp =P Och När vi väl var i Gävle satt vi kvar för de var ingen som klev på och när vi lämnade stationen så såg jag att de stod arlanda sthlm, Carro fick typ panik när jag sa de. Men då tänkte vi tillbaka efter en stunds diskution att han skulle ju inte sagt att vi kunde sitta kvar om slutstationen var arlanda. Så då hitade vi lugnet igen =)

Väl frame så letade vi upp en såndär förvarings box för väskor, och vi hade så tur att våra väskor igen in på hjöden och rymendes hur pbra som helst. Så då lämnade vi allt som vi inte orkade släppa på stan med. För vi skulle inte få checka in på vandrarhemmet förens klockan 3, så vi orkade inte dra våra väskor runt halv stan =P

Men vi gick runt och shoppa lite och satte oss och käkade på Mc Donals och vilcken otrevlig personal! Inte i kassan eller där var de bara över stressade. Men de som var ute bland oss kunder! Visst hon som gick runt med kaffe och leksaker och sånt var ju skit trevlig men inte de andra! När vi skulle läman brickorna tex han bara tog dem ur händerna på oss! Och sa inte ens kan jag få ta den eller tacka eller inget han var skit sur! Och tänkte jag måste iaf vara snäll och säga tack då sa han inte ens varse god! Då blev jag sur!! Ville bara gå och läxa upp han att man inte gör så mot kunder och att jag tar hans namna och anmäler han till hans chef så får vi se om han har kvar jobbet om han är så otrevlig. Och säger bara en sak! lägg ALDRIG något på brickerna där. Såg när de torkade av brickerna med samma trasa utan att typ göra den ren i vatten inget alls bara med samma trasa och brar dra vid kanterna! Fatta bakterierna! USCH!!!!!

När jag hade släppt de så skulle vi leta upp ett system bolag i sthlm det var fan i mig inte lätt =P Men tur att jag hade Carro med mig fast hon är nykterist så visste hon vars de vra =P Så jag hanldade där och så var vi på stan och köpte mer och mer saker. och jag säger bara fy fan vad tungt de blev med sprit och dricka i väskan med köpta kläder och saker! när vi väl hämtade våra väskor började de regna mera. Och de hade regnat hela dagen! så var inte lite blöt om mina fötter och ben. Och mellan station och gamlastan tar de typ 10-15 min men vi tog på oss 40-45 min =P men vi skyller på alla turister som stod och tog upp hela gatorna! Var inte lite irreterad på dem! Men väl framme så la jag upp mina kläder och skor på tork så de skulle vara någolunda torra iaf till kvällens bravader. Sen blev de varm dusch som var efter längtad! Och mat ;)

Och när vi var på väg ut till Danne fick vi reda på att det var pink tema på de stället vi skulle ut på! Men som tur var tog de de inte så serriöst! Men iaf så satt vi och förfesta lite på vandrarhemmet 2 kroner som är det bästa som finns i sthlm billigt och bra! Och jag tänkte anväda min hårtork för att torka mina skor. Och antagligen så höll jag den för nära skon men iaf den dog och troligen brann upp! luktade brännt som stan och gick inte igång igen efter de. Men gjorde ändå inte så mycket skulle ha håret utsläppt och fritt. Väl på väg ut till Danne satte vi oss på tunnelbanan och satte oss brevid ett gäng killar som alla var från ett annat land troligen invandrare men vet inte säkert! De sa då skit mycket brosan, och så sa de något gangster ord för pengar minns inte vad de var men de var då något. Aaa iaf så såg de ut som gangsters också, men iaf de klev av inna vi klev av för en av dem, kollade in oss ordentligt.

När vi väl var frame så kom vi ut på typ ett litet torg och hade fan ingen aning om vars vi var så vi frågade Danne var vi skulle gå trodde vi skulle gå en bit, men så efter någre minuter så vi danne komandes genom en liten park typ halv springade. Kände igen han på hans steg går inte att se fel på ahns gångstil! När vi väl kom nära så fick vi varsin jätte kram =D Hade verkligen saknat den där mannen! Väl hemma hos han såg man att de var killar som bodde där, för men inte för att vara dum Danne och Tom(Dannes rumskompis) men de var ingen inredning =P Men där satt vi och lyssna på musik kolla roliga klipp på youtube och sånt annat skoj ;) när vi väl skulle ut skulle vi träffa upp Alex Dannes tvilling syrra, första jag hör ur hennes mun är Solero! Och de är en historia vi kan berätta någon annan gång =)

Väl på tunnelbannan snackade vi lite skit och så, vi skulle av vid medborgarplatsen eller nu vad fan den heter =P Skulle av där iaf för att kunna gå in på klubben 360/göta källare! Och jag var inte guldmedlem som de andra var så de fick gå in grattis men jag var tvungen att betala 120 kr för inträdde + 30 kr för garderob! DYRT! Dyrste stället jag har varit på men fan typ de bästa stället ändå ;) Säger bara de att om ni vill ut på en bra kludd i sthlm gå dit med gör er först guildmedlemar och sätt upp er på listan så kommer ni in grattis ;) De var hur bra käll som helst eller förutom att Danne noka mitt knä med hans egna så fick skit svårt att gå till gamla stan efter de + att mina fööter var upp svullna så att jag int kunde gå på de heller. Väl hemma på vandarhemmet så var vi dödstrött! Somna in på en gång!

Har inte ork kvar att skriva fortsättningen men den kommer väl ikväll =P Tänkte också skona er från ett yper långt inlägg!

Så del 2 kommer ;) Med bilder ;)

Bilder från helgen som jag lovade ;P


Emmelie

 
Reine, Simon och Danni 


Reines lille bror David i en söt ölhatt =P
 

Jag och Reine, efter lite sprit i kroppen =P
 
 
Simon, Emmelie och Jag

Jag i Simons fina Party hatt  

Nyström blev lite chockad när Simon kom och tog kort på han=P

Tripp, Trapp, Trull =P
Kollade in roliga klipp på Youtuben =P

Spelar på trumspelet som de skulle ha sönder den kvällen men de hade tänkt spela sönder de
men de var Reine som slog sönder de i köket mot köksbänken. 

 Reine i söta party mösser ;)  


Andre spelar pyramiden, ett fylle spel som jag inte fattade mig på =P
Kommer säkert komma upp fler roliga bilder sen för detta är bara från min kamera =)
Puss!

Helgens bravader....

En bild säger mer än tusen ord håller jag med om...
Kommer lägga upp bilder efter helgens fester speciellet fredagens som var den roligaste =P

Men Emmelie var lika rolig som alltid och Reine har jag aldrig sett så över speedad någon gång =P
Var rikitgi roligat att se om så fick jag vara med hans lille bror David som är jättetrevlig =)

Sen var de bara korvgänget + mig och Emmelie och Sandra =P eller Sandra for efter en stund så det var jag och Emmelie kvar med Korvarna =P Men det var roligt de med ;) se killarna hoppa in och ut genom fönstert hela kvällen för toan var alltid upptagen på något vänster =P Kanske var de för att lilla jag inte hade ätit något på hela dagen typ och drack lite för fort, och råkade köra buss på toan eller som man annars säger Kalvar! =P
De blev en lärorik och rolig kväll..
Roligaste var nog när jag och Emmelie var inne i vardagsrummet och hade tjejsnack medans Simon Emmelies kille försökte få ut Frubb och Björn för han var "trött" sen när jag väl kom ut i hallen och ville snacka lite så gjorde Simon de som man förstod att det var dags att cykla hem till Reines lägenhet =P

Som jag sa tidigare om ni ser bilderna förstår ni nog var som hände mer som jag inte minns =P

Sen på lördagen så hände de inte så mycket mera än att vi festa och jag hade tänkt ut med kände ingen ork när de väl började snacka om att de var dags att gå ut, så jag och Reine cyklade hem till han och så gjorde vi typ inget annat än at snacka om allt mellan himel och jord =P

Nä nu ska jag fortsätta vara en duktig flickvän och ställa ut soperna i hallen så manen min kan slänga dem =P

Puss!

Arg...

Igår lyssnade jag på radion och hörde att fler människor skulle sparkas!
Blir så jävla förbannad på att de som fick jobba kvar att de godkännde att få 10% lägre löner!
Man blir ju inte glad direkt av att höra de. För i alla sånna där företag så finns de chefer som bara sitter där på sitt arsel och inte gör ett jälva skit! Och bara får in en hel jävla drös med pengar! Börja sparka chefer istället eller iaf SKÄNK deras LÖNER! Och de jävla politikerna! Kan inte de skäna sina löner så att de kommer in fler pengar till staten så att denna lågkonjuntur kan bli över snarast! Blir så arg på de rike männen som har stora företag som tar ut alldelens för mycket lön för att de inte kan behålla sin arbetskraft. De fattar inte om denna låg konjuntur håller på ett längre tag så måste de ju säkert stänga ner sina företag/fabriker för de kan inte ha en arbetskraft på 100 pers, som egentligen 500 pers skulle klara av! De 100 pres som jobbar kvar kommer få jobba ihjäl sig och de kommer bli sjukskrivna och inte kunna jobba så då måste de in med nya hela tiden och tillslut så finns det inga fler att ta in som kan jobba.
Nä nu känner jag att jag svamlar bort mig själv men kommer men fler sånna här inlägg som man fattar lite bättre.
Hade kort om tid!
Kommentera GÄRNA!


Lycklig =)

Men tänkte väl iaf berätta att jag är inte längre singel!
Utan har en helt underbar kille vid min sida nu =)
Har aldrig träffat en så underbar kille som förstår mig så bra, och som vill bli ihop med mig!
Vi klickade när vi träffades för första gången hos Emmelie och Simme.

Hela historien började så här...
Hade glömt saker hos Emmelie som hon hade tagit med sig till Simon, hennes kille.
Väl där började vi prta om helgen och hur roligt vi hade haft de.
Också pratade vi om vi skulle hitta på något den kvällen och jag sa att jag kunde så vi bestämmde tid och så med dem.
Men då började Simon prata om en Reine som skulle också komma på kvällen,
och emmelie sa till mig att du kommer tycka om han!

Men kände mig GANSKA så osäker på de för tänkte Reine är VÄLDIGT ovanligt namn aldrig hört de innan!
Tänkte mig att var typ lång, fet och ganska ful, för han var ju också som simme intresserad av warhammer sitta och måla gubbar sen in på natten.

Så blev lite fundersam när Emmelie sa att jag skulle tycka om honom!
Men när jag väl var tillbaka där senare på kvällen. Hann vi se en film innan han kom.
Och då berättade Emmelie att han hade magrutor ;) Så tänkte jaha han kanske bara är lång och ganska ful.
Men sen när jag hörde att han kom in genom dörren tittade jag bak och fick äta upp allt jag tänkt!
In kommer den sötaste längsta hetingen jag sett!
Var tvungen att slänga tillbaka min blick och lugna ner mig lite innan jag kunde hälsa på honom.
Kände mig som en riktig skol tjej som fick se sin största kärlek/idol!
Jag föll på en gång! Och nu när vi har pratat om de så vet jag att han hade gjorde desamma^^

Men efter filmen så skulle jag cykla hem och Simon är så underbart gullig för han vill inte att jag ska cykla hem själv.
Så han sa att Reine skulle cykla med mig en bit iaf. Så vi cyklade på och pratade om allt möjligt!
Typ skola vars han kom ifrån och sånna saker som är bra att veta.

Dagen efter tror jag de var de var då iaf några dagar innan 2 maj =P
Som jag frågade Emmelie om Simon kunde fråga Reine om han ville komma den helgen och festa med oss.
Har fått reda på nu efteråt att han hade fråga Simon om han visste om någon fest där han kunde se mig igen.
Tyckte de var SKIT gulligt!

Och nu har det gått snart två veckor som jag anser att vi har varit tillsammans =) Eller till helgen blir de två veckor =P
Ja vet inte rikigt vad jag mer ska säga utom att jag är lycklig som fan nu! Har inte varit så här lycklig på LÄNGE!
Och aldrig varit de så här tidigt i ett förhållande!
Vill bara hoppa av lycka när jag tänker på han! =)
Nä nu ska jag vidare på nätet ;)

Och ni som inte känner ni har hittat den rätta en vänta bara han eller hon kommer SNART!
Pressa inget, ju mer man pressar så händer de inget.
Ta bara dagen eller dagarna eller veckorna eller månderna eller åren som de kommer.
Visst de är trist att vara singel i år men tillslut kommer den du passar bra med.

Komentera gärna!

Helg + minnen

Nu är de helg igen! Trodde jag skulle få vara ledig i helgen men inte de...
Jobbar inatt på station men blir roligt ändå ;) det är ju clud 27 så det gör ju inget alls ;)
Då kommer nog mina gamla lärare ut =P
Då kommer väl dem komma och vilja kramas med mig som de vill varje gång de är ute och jag jobbar =P

Annars i helgen så ska jag vara med Emmelie och Emilia och käka glass och sola imorron ;)
Sen på kvällen har jag ingen aning, men blir väl att hitta på något med Reine och Emmelie.

Eller så ringer jag min egna Petra =D och frågar om vi ska hitta på något =)
Som vi inte har gjort på länge, eller vi har setts men inte varit med varandra som förr då var ju med varandrahela dagar for bara hem och åt sen så sågs vi igen efter maten!!!
Och det saknar jag som... jaaa.... JÄVLIGT mycket!

 

Här hittade jag en GAMAL bild på oss!
Under den tid vi båda bodde i Urs,
och när vi hade våran tid.
Vi spenderade typ varje ledig minut med varnadra=P
Eller hur gumman min=)

Och denna blid är från när vi var på Kanotudden med några fina vänner,
Vi gick typ i fem, sexan eller sjuan =P
Minns inte riktigt när de var men saknar ändå den tiden!

Näe nu kära läsare ska jag fortsätta min dag i sängen =P
Eller ska ut till stugan snart iaf hoppas jag på =P
Puss Puss!!!

Vilka kändisar...

Jag och Petra gick på stan idag och hon träffade en massa människor, så började jag tänka på går dagen när jag och Reine var på badhuset och där började man höra någon som rpade på han och så träffade han en kändis. Han presenterade mig för han och jag fick inte veta vem han var och hur de känner varandra eller så var de typ att de jobbat ihop eller jobbar ihop på något sett. Han hette iaf Peter, vil jag minnas. Sen fortsatte de när vi for på Hemmakväll där träffade vi en annan av hans kompisar Malin, och fick reda på att hans mamma heter Evior. Ganska bra info ;) Också var de samma sak i tisdags när vi träffade Jonas och en til kille som han kände stod och pratade med dem lite, sen kom  två till killar som han kände som var simons bror och en kompis. och jag har inte träffat någon på stan som jag kände förens idag den blev 2 pers ;) som jag bara sa hej till :P
Aja nu ska man snart fara och jobba på typ 20 min...
Men skriver mer senare =P
Puss!

RSS 2.0