Så...

Så nu är det slut mellan mig och min pojkvän... kanske inte det roligaste och veta... men det är en sak ni får veta om mig...

Nu...

... Har jag fixat min tre menings mail adress :) längtar så tills han accepterar mig :) Saknar faktisk att prata med han :)

... Har äntligen bestämt mig...

.... Har jag haft en skit skojjig helg med Möller :P Vet inte om vi gjort något vettigt men vi har iaf haft skojj :)

... Ikväll ska jag städa mitt rum :P kanske inte det skojjigaste att veta men hade inget mer att skriva :P

Synes ;)

Gud så skönt

Nu jag äntligen fått mitt jobb i sommar =D
Kommer att älska jobbet! Hoppas bara att man får jobb där i sommar.
Nä nu ska jag se vad hunden gör..
Vi Synes :)


Detta händer veckan...

Idag Måndag hände det inget vi hade två seriösa lektioner och det var den första och den sista.

Tisdag så är det prov på gång, och jag okar verkligen inte att plugga! För det är så att plugga in det som jag ska plugga på. Också får jag bara inte in det i mitt huvud det jag läser. Kommer få mitt Andra IG på hela gymnasiet. Känns inte bra. Men det får väl gå som det går.
Också ska jag ha schema möte, ska snacka med Nisse om det klassen!

Onsdagen kallar jag för domedagen! Nationella provet i svenska B den skrifliga delen. Kommer att få hjärnsläpp och inte veta vad jag ska skriva. Så där kommer jag att få mitt Tredje IG. Men jag kommer typ att hoppa av lycka om jag får G som slutbetyg :P För hatar verkligen svenska.
Jo ska också och hälsa på min kanske blivande arbets plats. Iaf för sommaren kanske, hoppas på längre :)

Torsdagen inget alls, eller kanske bara vara :P Och så ska jag på arbets intervju för sommar vikarie på personlig assistent. Sen när jag kommer hem så ska jag nog bara vara. Kanske om jag orkar gå ut med hunden:P

Fredagen blir nog ganska så jobbig för jag måste boka in ett möte med en chef. Och sitta och prata med henne sen ska jag skynda mig hem och skynda mig till stallet som där efter ska äta middag och typ på en gång fara och jobba. Jobbar på Toxic! Är inte nöjd men någon måste ju så.

Sen blir det helg och då ska jag slappa bara och bara vara med mina kompisar som jag inte varit med på ett tag. Och så SOVA! Det kommer jag typ inte att kunna göra så mycket nu i veckan. Måste ju ta igen mig till nästa vecka, den kortaste skol veckan på hela året typ.

Ajaj nu ska jag sätta mig och plugga tror jag iaf...
Synes

Snart...

Idag gjorde jag och Carro klart våran rapport...  Känns så skönt att bara få göra det klart nu =D Gud vad nervös jag är för att skicka in den, som tur är så är det carro som ska skicka in den =P

Vad hände mer idag? Tjaa... joo carro tjuvade palt till mig =D blev jätte glad för de =D och fick smaka på Johannas lunch idag GUD så gott det var! Smaka ju som godis =P

Och så har jag inget mer att säga =P

Men kommer väl in någon gång i helgen medans pojken är på träning =)

Jooo och snart tar vi STUDENTEN =D

Synes

19:55

Klocken är 19:55 när jag börjar skriva detta så...
Idag så har jag och carro gjort ett super bra jobb på rapporten... vi är snart klara och det känns så skönt... längtar till det är klart!!!! Vi har suttit från imorse vid nio tills ungefär två i eftermiddag.. vi har suttit bra och länge :)

Jag och mamma har pratat med min kusin maria som är mamma till mitt kusin barn som jag troligen kommer bli kontakt person till =D För hon ska kanske få börja med handikapp ridning och det känns jätte roligt =)

Fick också höra att min älsking har varit så duktig att han har skutat foten idag.. men han ska på vårdcentralen imorron och så ska han kolla upp några knölar på halsen.. hans "snälla" lärare sa ju till han att ska gå till läkaren och kolla så de inte är cancer... och han som att han har allting inom sjukdommar så blev han ju inte så glad... men vi får hoppas på det bästa =)

Synes =)


Glömde

Glömde ju berätta att jag har nog fått mig ett sommar jobb och ett vik =D
Är så glad att jag prata med Maria och fick tag i Ann =D
Ska till fäbogatans gruppboende och besöka och hjälpa till lite. Sen så ska jag prata med Ann om när jag ska ha min inskolning så det lät som på henne att jag kommer att få ett jobb där =D hihi
Är skit glad för de! Ja det var väl de som jag skulle säga =P

Synes ;)

Np tal

Hade nationella prov idag i den muntliga delen... Det var JÄTTE nervöst höll nästan på att dö av nervositet... Men det gick bra :) Maria var helt överlycklig för att jag pratade om tre olika skapelse berättelser och att jag ställde frågor om dem och att jag hade reflekterat som jag hade gjort. Hon tyckte att jag skulle kunna ta detta tal och ta med mig det till universitet och säga det där. Blev jätte förvånad att hon tyckte det var så bra som hon tyckte. Men känns ju skönt att man kunde få ett tal som man kan ta upp på universitet. Fick iaf VG- på det men blev ändå helt över lycklig! ALDRIG fått nära ett VG på Nationella prov förr, tycker det är ganska så coolt ;)

Vi hade också hjärt och lung räddning idag, det var ganska trist för visste om lite saker som han sa. Men en del var nya, och jag, johanna, jenny och fanny var tvunga att gå upp och visa klassen hur man gör hjärt och lung räddning. gjorde inte så mycket för minns inte så bra för har gjorde det i typ 8an eller 9an. Det var ett tag sen :P

Jag och carro har äntligen skrivit klart känguru metoden! känns så skönt att ha det bort gjort. Men vi har ej fått sakerna från jojje än. Men det kommer väl snart, hoppas jag.

Vad har hänt mer idag då... Äklig mat till lunch så jag gjorde som jag alltid gör när det är äkligt, åt två mackor... lite russin som jag petade fram i en sallad sen två glas vatten. Jag vet jag äter som en myra, men jag är en stolt myra. 
Nu ropar pappa att det är mat, och det är plättar så ska skynda mig ner

Första gången...

Nu är det första gången jag skriver blogg... så nu får vi ser hur det blir...
Jaa... ska väl berätta som har hänt idag..
Kom sent med bussen från pite så jag sket i att fara på första lektionen och så hade jag ju glömmt läxan i pite så orkade inte gå dit... stod och snacka med Saga i stället.... tycker synd om de som hade NP i engelska...
Sen så hade vi "Evrihopa" Eva skulle skriva klart de som vi gjorde förra gången. Ganska tråkigt, men man måste vara posetiv när man sitter där och plågar sig själv med Bf. Sen hände inte så mycket förutom att jag på svenskan ropade på Maria typ 20 ggr... lite pinsamt att jag skulle ställa så många frågor. Men jag bryr mig inte om att skämma ut mig. Tycker det är ganska roligt, för att man kan få andra att skratta =)
Vad hände mer idag då... inget än så länge... Jo jag har ju sökt till Eng B och Naturkunskap B på VUX =D är typ stolt över mig själv =P
Nää annars har det inte hänt något.. sitter inne på msn och pratar med Alex =)
Nä nu blir det att gå tillbacka till vårat prat... hihi
Kram synes när vi synes

RSS 2.0